Romania News

VEZI LA CE IL SUPUNEAU PROFESORII PE ABI TALENT


Dec 26, 2020

Abi Talent a povestit pe YouTube cum a ajuns să se lase de școală la o varsta destul de frageda. Abi a mărturisit că a fost victima rasismului și că cei mai mulți profesori îl tratau foarte urât.

„Ca să înțeleagă lumea și cum m-am lăsat eu de școală. Până să iasă tat din pușcărie, auzeam numai de la profesori: Abi, dar tatăl tău e în pușcărie, nu? De față cu toți colegii mei. Profesorii mă făceau să mă simt în ultimul hal de față cu toți colegii mei:  Abi, tatăl tău este închis, nu? Dar ce a făcut? Mă și întrebau! În tot timpul ăsta, la școală, profesorii – oameni maturi de peste 30 de ani – imi ziceau niște chestii care îmi ajungeau direct în stomac.”, a mărturisit foarte afectat, Abi Talent.

Acesta a marturisit intr-un interviu pe Youtube ca profesoara de matematica a avut cea mai rea influenta asupra lui.

„Șă-ți zic ce mi-a făcut aia (profesoara) de mate odată, că înnebunești. Aia de mate m-a scos la table și n-am știut să rezolv problema aia. Și mi-a zis așa: Hai, măi, Alberto, prefă-te că ești în șatră și că bulibașă îți dă ție atât, fratelui atât, fratelui atât și fratelui atât. Prefă-te că bulibașa vă împarte tuturor fraților câte un leu. Aveam 14 ani. Imaginează-ți că toți colegii mei când au auzit asta, au făcut (n.r și-au pus mâinile la gură). - a spus nervos tânărul ce a devenit celebru in urma pieselor si videoclipurilor de pe platforma YouTube.
Up next in Romania News